Bezorging / afhalen

Wanneer wordt de bestelling verzonden

De bestelling wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de gekozen winkel. Deze winkelier zal er vervolgens voor zorgen dat de bestelling op het gewenste tijdstip bezorgd zal worden of klaar staat om af te halen. 

Bestellingaanhuis.nl fungeert hierbij slechts als tussenpersoon en is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en bezorging van jouw bestelling.

 

Wanneer wordt de bestelling bezorgd

Tijdens het beselproces kun je zelf aangeven wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Wanneer de bestelling niet op het door u gekozen tijdstip of helemaal niet is bezorgd, adviseren wij je hierover rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende winkel. De gegevens van de winkel kunt u terugvinden op de bevestigingsmail.

 

Wanneer kunt u de bestelling afhalen

Tijdens het bestelproces kun je zelf aangeven wanneer je de bestelling wilt afhalen. De winkelier zal er voor zorgen dat je de bestelling op het gewenste tijdstip kunt afhalen.

 

Onjuiste bestelling ontvangen

Wanneer je een onjuiste bestelling heeft ontvangen, adviseren wij je hierover rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende winkel. De gegevens van de winkel kunt u terugvinden op de bevestigingsmail.